News

Προστέθηκαν νέες φωτογραφίες

Με την κατάκτηση της 7ης θέσης στο Σύνθετο Ατομικό της 6ης θέσης στο σχοινάκι, για την Νικολούλια Ειρήνη, και της 9ης θέσης στο Σύνθετο Ατομικό της 8ης θέσης στο στεφάνι και της 8ης θέσης στην μπάλα, για την Φύσσα Σοφία(ανάμεσα σε 80 αθλήτριες από ολη την Νότια Ελλάδα) έληξε ο αγώνας που διοργάνωσε η ΑΕΣΓΑ και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου! Η ομάδα του Γ.Σ.ΦΕΡΕΝΙΚΗ (που κατέκτησε την 6η θέση στο Σύνθετο Ομαδικό ανάμεσα σε 13 ομάδες) αποτελείται επίσης από τις Αθανασακοπούλου Χρυσάνθη,που κατέκτησε την 39η θέση, και την Φακίνου Βασιλική,που κατέκτησε την 45η θέση στο Σύνθετο Ατομικό! Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Βούλγαρη Καλλιρόη που αγωνίστηκε στην κατηγορία Γυναικών.
Ο Πρόεδρος Λευτέρης Καρατζέτζος,τα μέλη του Δ.Σ. και η Τεχνική Σύμβουλος Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη,συγχαίρουν τις αθλήτριες και την προπονήτριά τους Μαρία Μπακετέα,για την μεγάλη τους επιτυχία!
Ευχόμαστε στην ομάδα της αγωνιστικής ρυθμικής μας ανάλογα αποτελέσματα και μία θέση στην προνομιούχο δεκάδα το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Νικολούλια Ειρήνη:
7η θέση στο Σύνθετο Ατομικό
6η θέση στο Σχοινάκι.
Φύσσα Σοφία:
9η θέση στο Σύνθετο Ατομικό
8η θέση στο Στεφάνι
8η θέση στην Μπάλα.

www.facebook.com/528174160661580/photos/a.589...